fredag 6 mars 2009

Äntligen fredag!

Då var det fredag igen, så härligt!I helgen njuter vi av att ha barnen omkring oss och så kanske det är dags att ta tag i den där strykhögen som har legat hela veckan ;-)


Jag önskar alla en mysig helg och tack för att ni lämnar söta kommentarer och mail till mig fast jag är såå dålig på att svara!
Kram Sandra

9 kommentarer:

Vita små hjärtan sa...

Så fint du arrangerat! Trevlig helg!

AnetteKarlsson sa...

Undrar var Du hittat den fina klockan på bilden högst upp?

Vackra Magnolia Och Bland Mina Busiga Barn sa...

Hej min underbara vän! Hoppas att allt är bra med dig och att du får en underbar helg med en massa kärlek från familjen!
Hoppas att våren snart kommer till oss! Jag längtar verkligen dit! Jag mår bra här och ska av njuta helgen med bara familjen! Nästa helg så ska jag till Stockholm för att få lite egen tid med min mamma och syster! Ska kolla på finalen av melodifestivalen i Globen! Och bara njuta får bara hoppas att vädret blir lite bättre! Var nu rädd om dig och tack för att du finns min vän Kram Tina

Betongänglar sa...

Jättefina bilder...gillar
Ha det bra i helgen
Kram
Annelie

Snuttan sa...

SÅÅ fint du fixat till det

Kram
Åsa

Hwita Villan sa...

Hej Sandra!

Tack för den fina kommentaren om mun hall! Ja, vi blev riktigt nöjda med bänken, blev nästan lite bättre än jag trott, och det är ju alltid kul. Ha en skön helg! Hihi, gör som vi, låt bli att stryk ;).

Kram M

Monica sa...

Hej !!!!
Verkligen vackert och vårligt....
Kram,
Monica

Guldkant På Livet sa...

Så vackert arrangemang i vitt med skärbrädor, ägg och plättar i luften, som luckan i en adventskalender!

Grattis till lyckliga Sussie, vinnaren av den ljuvliga ljusstaken!! Mari.

Vit Romantik sa...

Så fina bilder äggen var ju för söta! Längtar efter mitt skärbräde som jag ska få, när jag ser ditt. Hur man nu kan längta efter ett skärbräde hihihi!

mvh Johanna Vit Romantik